OM

RASTLØS PRODUKSJON

Rastløs Produksjon er en fri teatergruppe med base i Oslo. Ledelsen i Rastløs består av Gorm Grømer, Herman Opedal og Even Vesterhus.

 

Rastløs lager teater med ungdom og unge voksne som målgruppe. I en tid der stadig flere finner den underholdningen de trenger i sine egne hjem, mener vi det er viktig å skape arenaer der unge mennesker kan møtes. Rastløs vil samle folk i teaterrommet, og vårt teaterrom skal være en sosial møteplass; et rom for refleksjon og fellesskap.

 

Rastløs lager teater som gransker og speiler dagens samfunn. Våre forestillinger skal ta opp temaer som sosial, politisk og økonomisk urettferdighet, psykisk sykdom, ensomhet, frihet, seksualitet og kjærlighet. Rastløs har et stort samfunnsengasjement, og skal alltid ta de svakes side. Vi ønsker å bruke teateret til å snakke for de som ikke har en stemme, eller sjelden blir hørt.

 

Rastløs er en åpen teatergruppe. Vi ønsker å løfte frem unge scenekunstnere og gi dem nye muligheter til å vise sine talenter. For hvert prosjekt setter vi sammen et nytt kunstnerisk team, med den rette kompetansen til å bære fram historien vi vil fortelle. Rastløs lager egne forestillinger, men fungerer også som et produksjonsselskap som kan tilrettelegge for andre teaterskapere med gode idéer.

 

Vi er Rastløs. Vi liker teater. Vi liker dere. Håper dere liker oss.

 

KUNSTNERISK LEDELSE

Gorm Alexander Foss Grømer 

Skuespiller & kunstnerisk leder

Gorm Alexander Foss Grømer har utdannelse fra Romerike FHS (2010-2011) og Westerdals OSLO ACT (2014-2017). Og debuterte som skuespiller på Nationaltheatret høsten 2017.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Even Standal Vesterhus 

Regissør, skuespiller & kunstnerisk leder

Even Standal Vesterhus har utdannelse fra Westerdals Oslo ACT (2014-2017) og Romerike Folkehøgskole (2011-2012), og var på utveksling ved Toneelacademie Maastricht i 2016. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Herman Ljung Opedal

Skuespiller & kunstnerisk leder

Herman har utdannelse fra Bårdar Akademiet (2012-2014) og Westerdals OSLO ACT (2014-2017). Han hadde sin debut på Haugesund teater i 2018. Han er for tiden engasjert på DNS (Den Nationale Scene i Bergen).

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 av Rastløs Produksjon             

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon