ET HUSHOLDNINGSLIV

Rastløs i samarbeid med Johan Sigmundstad og Fabian Christensen, presenterer forestillingen

Et husholdningsliv

Truls har fått påvist lidelsen paranoid schizofreni.

Hvordan påvirker sykdommen livet hans?
Hvordan påvirker livet hans sykdommen?

Denne historien gir innblikk i hverdagen til Truls.
Han hører stemmer og forestiller seg de merkeligste ting.
Men de mest helsprø opplevelser er en normalitet.

Finnes Jabba the Hut fra Star Wars på ekte?
Kan man sette fast en tannbørste i spiserøret?
Er det mulig å leve som alle andre -
gå på skolen,
komme hjem,
drikke husholdningssaft?

Denne historien gir deg tilgang til Truls´ sinn.
Den baserer seg på et liv fra virkeligheten.
Et helt utrolig liv.

Et husholdningsliv.

 

Forestillingen er av og med Johan Sigmundstad og Fabian Christensen.
Den er en videreutvikling av en forestilling utarbeidet våren 2017.
Eivin Nilsen Salthe, skuespiller ved Det Norske Teatret, vil ha regi under videreutviklingen.

Anmeldelser:

 

At det virkelig går an å bruke et så dystert og lite teatralsk tema til å skape tankevekkende god, aktuell og viktig scenekunst lover godt for fremtiden til produksjonsselskapet Rastløs. - Ida Lou Larsen    Les hele anmeldelsen her. 

Et husholdningsliv er blodig alvor. Heldigvis gis det også rom til mye hverdagskomikk. Det er her forestillingen har sin styrke, de tør både å le og gråte av sykdommen, og av Truls. - Teaterungdom. Les hele anmeldelsen her

KUNSTNERISK TEAM

Fabian Christensen 

Skuespiller

Fabian Christensen (f.1994) er fra Holmlia, Oslo. Han gikk musikk, dans og drama ved Hartvig Nissen skole, der han også spilte i Nissenrevyen alle tre årene. Siden har han gått teaterlinjen ved Romerike Folkehøgskole (2013-2014) og ble nylig ferdigutdannet som skuespiller ved Westerdals Oslo ACT (2014-2017). Fabian har ved siden av utdannelsen vært revyinstruktør og i tillegg deltatt i flere prosjekter med frie teatergrupper. Han spilte sist i årets oppsetning av Maridalsspillet.

Eivin Nilsen Salthe

Regissør

 

Eivin Nilsen Salthe: Utdannet ved Nord Universitet på Studiet for teaterproduksjon og skuespillerfag og skuespillerlinjen ved KHIO (tidligere statens teaterhøgskole) 4 år. Etter endt studie startet han sin karriere på Nationaltheatret. Har jobbet på Teater Ibsen en kort periode før han startet på Det Norske Teatret i 2013 og er der fremdeles. Dette er Salthes debut som regissør.

Johan Sigmundstad 

Skuespiller

Johan Sigmundstad (f.1994) er fra Risør. Han gikk dramalinjen på videregående, etterfulgt av teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole (2013-2014) Han fullførte nettopp bachelorprogrammet i skuespill på Westerdals Oslo ACT (2014-2017). Han er aktuell med stykket "Et husholdningsliv" som har premiere i februar 2018.

Nina Vilde Hoff

Regiassistent

Nina Vilde Hoff (f.1993) er fra Oslo og gikk musikk, dans og drama ved Hartvig Nissen skole. Hun har en bachelorgrad i teatervitenskap fra Universitetet i Bergen, og var der aktiv som styremedlem i studentteateret og senere som radioteatersjef i studentradioen. Det siste året har hun jobbet som regiassistent for Antiteateret, og er i dag produsent for barnesatsningen ved Det Andre Teatret.

Stine Skjørestad Indergård

Inspisient

 

Stine Skjørestad Indergård(f.1994) kommer fra Gjøvik. Hun har tidligere medvirket som regissør og instruktør for Gjøvik barne- og ungdomsteater i flere år. Ellers har hun erfaring gjennom ulike teaterproduksjoner. Hun gikk Forstudium Teater(2013-2014), og er utdannet med en bachelorgrad i skuespill fra Westerdals Oslo ACT(2014-2017).

© 2017 av Rastløs Produksjon             

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon